Contact

Telefon 021.387.41.00
Mail secretariat@coltea.ro
Adresa B-dul I.C.Bratianu, Nr. 1, Sect. 3, Bucuresti

Medicii Nostri

Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum. Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram, decima et quinta decima.

Cariere

Esti pregatit pentru o cariera in domeniul medical si doresti sa te alaturi echipei noastre de specialisti? Vezi ce postruri sunt disponibile si aplica.

Feedback Pacienti

Transparenta este o calitate a serviciilor noastre medicale, asadar va oferim toate informatiile de care aveti nevoie: drepturi, obligatii si legislatie.

Despre Spitalul Coltea

Cei mai buni doctori din tara se afla in cadrul Spitalului Clinic Coltea.
Invatamantul pre si postuniversitar este marcant si recunoscut pe plan national, formand medici specialisti si primari ce se constituie in cele mai apreciate nuclee de specialitate.
In cadrul spitalului vin pacienti din toate colturile tarii, beneficiind de buna pregatire si consideratie umana a celor mai buni medici.
Tinerii doctori au norocul de a se dezvolta sub auspiciile profesorilor de reputatie nationala, facand si stagii  de pregatire internationala.
Mediul profesionist din cadrul spitalului, serviciile medicale, pregatirea profesionala a doctorilor, renumele acestora, fac din Spitalul Clinic Coltea unul dintre cele mai prestigioase spitale din tara.
Ca doctor si pacient care a beneficiat de serviciile spitalului, ma declar extrem de norocoasa sa-i cunosc pe doctorii din spital, ca si pe toti ceilalti care fac ca actul medical sa fie adus la un nivel inalt de profesionalitate.
Umanitatea si profesionalismul tuturor, dragostea pentru profesie nu au valoare mai mare in alta parte  a lumii medicale.

Pentru ca ne pasa!

Cercetare

Acordam o foarte mare importanta progresului in medicina, suntem la curent cu cele mai recente studii,
metode de tratament si operatii, intodeauna privind spre viitor.

Afla mai multe →

Servicii Medicale

Invatamantul pre si postuniversitar este marcant si recunoscut pe plan national, formand medici specialisti si primari ce se constituie in cele mai apreciate nuclee de specialitate.

  • Medicina Interna
  • Chirurgie Generala
  • Oncologie Medicala
  • Radioterapie
  • Hematologie
  • ORL
  • ATI

De ce noi?

Clinici dotate cu ultima tehnologie

Sectiile noastre sunt dotate cu ultima tehnologie din domeniu, calitatea este asigurata si de doctorii de renume cu dragoste pentru profesia lor.

Afla mai multe 

Contact

021.387.41.00

secretariat@coltea.ro

B-dul I.C.Bratianu Nr. 1 Sector 3, Bucuresti

Spitalul Clinic Coltea